Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر عامل پست بانک ایران در مراسم امضا تفاهم نامه همکاری مشترک با شرکت ملی پست ایران با اشاره به اینکه شرکت ملی پست بزرگترین شبکه حمل و نقل در سراسر کشور را دارا است، گفت: یکی از راهبردهای پست بانک ایران تدوین فصل مشترک کاری با شرکت ملی پست بوده است تا ذینفعان بانک بتوانند با حداقل قیمت، خدمات بانکی را دریافت کنند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

به گزارش گروه بانک و بیمه پول نیوز، بهزاد شیری مدیر عامل پست بانک ایران در این مراسم که امروز (یکشنبه) با حضور رمضانعلی سبحانی فر معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ملی پست ایران برگزار شد، با بیان اینکه امروز فصل جدیدی در مناسبات پست بانک ایران با شرکت ملی پست باز شده است، گفت: دو ماموریت در قانون برای پست بانک ایران در نظر گرفته شده است، اول خدمت در بخش ICT و بانک توسعه ای حوزه فناوری اطلاعات و دوم بانکداری خرد در مناطق کم برخوردار و روستایی که در هر دو ماموریت، شرکت ملی پست نقش پررنگی دارد.

وی با اشاره به اینکه حوزه ICT دو بخش جدا از همIT و CT دارد، افزود: در بخش CT شرکت ملی پست نقش برجسته ای دارد و در بخش IT هم ماموریت پست بانک ارائه خدمات مالی و بانکی به فعالان حوزه فناوری اطلاعات است و بنابراین یکی از راهبردهای پست بانک تدوین فصل مشترک کاری با شرکت ملی پست بوده که امروز به تفاهم نامه تبدیل شد و به زودی قرار دادهای عملیاتی آن به امضا می رسد.

شیری با تاکید بر اینکه بیش از 15 میلیون شخص حقیقی و حقوقی به عنوان مشتری فعالیت مالی و بانکی خود را در پست بانک ایران انجام می دهند، تصریح کرد: روستاییان بیش از دو سوم مشتریان بانک را تشکیل می دهند که مشتری وفادار و پایدار بانک هستند و با همکاری شرکت ملی پست به عنوان دارنده بزرگترین شبکه حمل و نقل در سراسر کشور، به دنبال این هستیم که با حداقل قیمت تمام شده محصولات و خدمات مالی و بانکی را به آنان ارائه دهیم.

شیری با بیان اینکه پست بانک تنها به دنبال ایفای مسئولیت های اجتماعی نیست، تصریح کرد: 49 درصد سهام پست بانک ایران در دست اشخاص حقیقی و حقوقی است و بانک باید در فعالیت هایی که انجام می دهد، انتفاع و منافع مادی و اقتصادی آنان را هم در نظر داشته باشد.

در ادامه این مراسم، سبحانی فر معاون وزیر ارتباطات و مدیر عامل شرکت ملی پست ایران با بیان اینکه پست و پست بانک ایران یک روح در دو کالبد هستند و باید با هم همکاری و قرابت بیشتری داشته باشند، گفت: دو سازمان ظرفیت های بسیار بالایی دارند و حتی ظرفیت هایی وجود دارد که هنوز شناسایی نشده و اگر این ظرفیت ها را در کنار هم بگذاریم یک مجموعه خدماتی، اقتصادی، تجاری و مالی که از بدنه پست برآمده است شکل می گیرد.

سبحانی فر ضمن اشاره به نمایندگی پست بانک ایران در اتحادیه جهانی پست گفت: نباید وقت را از دست داد وباید هر چه سریع تر قراردادها به امضا برسد تا بتوانیم از امکانات دو طرف به نفع سازمان و مردم بهره مند شویم.

بر اساس این گزارش، بر طبق این تفاهمنامه که به مدت یکسال به امضا طرفین رسید، پست بانک ایران متعهد می شود، زمینه استفاده از زیر ساخت شبکه پرداخت بانکداری الکترونیک ( دستگاهpos ) و بهره برداری از ظرفیت شرکت های های PSPطرف قرارداد با پست بانک ایران را برای موزعین شرکت پست فراهم کند و شرکت ملی پست ایران، تمامی حسابهای غیردولتی خود از قبیل وجوه امانی، صندوق قرض الحسنه، صندوق مسکن و ... را به پست بانک ایران منتقل می کند.

همچنین شرکت پست ایران، خدمات، حمل تجهیزات و ملزومات بانکی، ارسال وتحویل دعوتنامه تحویل دسته چک و چک های شخصی سازی شده به نشانی متقاضیان، دریافت اطلاعات چاپ، رهسپاری و توزیع اخطاریه و ابلاغیه های بانک، انطباق و ارائه اطلاعات نشانی مکان محور اماکن مورد درخواست، سرویس احراز هویت مکانی مشتری به صورت فیزیکی و الکترونیک و ... را به بانک ارائه می دهد.

منبع: پول نیوز

کلیدواژه: پست بانک شرکت ملی پست بانکداری الکترونیک پول نیوز قرض الحسنه شرکت ملی پست ایران پست بانک ایران شرکت ملی پست مدیر عامل

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۲۰۸۲۴۵۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

عضو کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی با تاکید بر اینکه جراحی اقتصادی باید در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور انجام شود، گفت: «انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم.»

به گزارش شفقنا، روح الله ایزدخواه در خصوص وضعیت ارائه تسهیلات به مردم، اظهار کرد: یکی از انتقادات به این دولت مدل ارائه تسهیلات بانکی است؛ متاسفانه عملکرد مناسبی در حوزه تسهیلات ازدواج و اشتغال دیده نمی‌شود و بانک‌ها به اسم کنترل نقدینگی، تسهیلات تکلیفی را در عمل محدود کردند که منجر به رکود شد یعنی سرمایه در گردش و تسهیلات تولید، به مشکل برخورد و به مساله اول صنعت ما تبدیل شده است.

به اسم کنترل «تورم» تسهیلات بانکی را محدود کردند

وی در ادامه افزود: سال گذشته به اسم کنترل تورم، تسهیلات بانکی را محدود کردند که باعث ایجاد رکود تورمی شد. این سیاست غلط است و بار‌ها هم گفتیم یک طرفه نمی‌توان به مسایل اقتصادی نگاه کرد و بدون توجه به تولید اگر بخواهیم تورم را مهار کنیم، منجر به رکود می‌شود.

برخورد این دولت با بانک‌ها برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است

آقای ایزدخواه با انتقاد از اینکه بخش زیاد از منابع مالی بانک‌ها خرج بنگاهداری بانک‌ها می‌شود، ادامه داد: بخش‌های دیگری از این منابع را هم به عنوان وام به پرسنل خود می‌دهند و حتی بعضا این تسهیلات به دانه درشت‌ها داده می‌شود؛ بنابراین در شرایطی که منابع بانکی بیشتر شده است سوال ما از بانک‌ها این است این منابع در کجا خرج می‌شود!. ما ایراد اساسی به نظام بانکی داریم که از گذشته بوده و در این دولت تشدید شده است؛ برخورد این دولت هم با بانک‌ها مطلقا برخورد جدی و سازنده‌ای نبوده است؛ اقای خاندوزی بار‌ها در جلسات نظارتی ما به صراحت گفتند که «زور من به بانک‌ها نمی‌رسد». اقای رئیسی علی رغم شعار‌ی که در ایام تبلیغات ریاست جمهوری گفتند که «بانک‌ها را به خط خواهم کرد»، اما در عمل نشانه‌ای از این مساله نمی‌بینیم.

وی افزود: عده‌ای از نمایندگان مجلس هم دائما با شعار کنترل نقدینگی، فضا را تشدید می‌کنند که قطعا به ضرر تولید و به نفع سوداگری و بنگاهداری بانک‌ها است. مجلس جدید به دلیل اینکه مجلس یکدستی به لحاظ سیاسی نیست و نیرو‌های مستقل بیشتری دارد، امیدواریم بتواند با جدیت و الگوی منطقی درست بانک‌ها را وارد کار کند.

نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم

وی در خصوص عدم اخذ تضامین از مردم برای ارائه وام‌های خرد، گفت: بانک‌ها اصلا عمل نمی‌کنند و این حرفی که وزیر اقتصاد گفتند توسط بانک‌ها رعایت نشد و مراجعینی که برای دریافت وام‌های معیشتی خرد به مردم معرفی می‌کنیم، یا توسط بانک‌ها رد می‌شود و یا چند ضامن از مردم می‌خواهند؛ لذا ما نیاز به جراحی واقعی داریم چراکه جراحی در سفره مردم هنر نیست بلکه در ساختار‌های غلط و پوسیده کشور باید انجام شود. جراحی در ساختار الیگارشی بانکی باید انجام شود و انتظار ما از دولت و مجلس انقلابی این است که دست به تغییرات ساختاری در اقتصاد بزنند در غیر اینصورت ادامه وضع موجود بی تدبیری و بی خردی است و نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم و یا نرخ ارز را آزاد کنیم!.

دیگر خبرها

  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می‌دهد
  • اجرای قانون تامین مالی تولید، اتکا به تسهیلات بانکی را کاهش می دهد
  • نماینده مجلس: نباید هر جا که کم آوردیم دست به سفره مردم ببریم
  • سقف تراکنش‌های بانکی در یک روز چه قدر است؟
  • سقف روزانه تراکنش‌های بانکی چقدر است؟
  • تدوین نقشه راه تجارت ایران و عراق
  • نقشه راه تجارت ایران و عراق تدوین می‌شود
  • متقاضیان نهضت ملی مسکن همچنان پشت در بسته بانک‌ها
  • دریافت وام ۳۰۰ میلیونی با نصب همراه بانک رسالت ایفون
  • جزئیات توافق‌های بانکی ایران و روسیه